Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

Taiteilija Eeva Peuran työhuoneella

Taiteilijapuheenvuoro Eeva Peura. Haastattelu taidemuseon YouTube-kanavalla.

Eeva Peura (s. 1982) oli mukana taidemuseon Perversioni on usko taiteeseen -näyttelyssä, joka päättyi 21.2.2021.

Taiteilijana Eevaa kiinnostaa mm. se, miten näkyvä maailma ja fantasia, arkipäiväisyydet ja maagiset asiat voivat liittyä yhteen. Peuran teoksista kumpuaakin usein voimakas tarina ja tarinallisuus. Näyttelyssä esillä ollut teoskokonaisuus kuuluu nykyisin Porin kaupungin taidekokoelmaan.

Voit kuunnella lisää Eeva Peuran ajatuksista ja taiteen tekemisestä taidemuseon YouTube-kanavan uusimmalla videolla. Taiteilijan työhuoneella vieraili Saara Karhunen.

23.02.2021

Punk and me, molekyylibiologi Howy Jacobs

Taiteilija Eeva Peuran työhuoneella

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste