Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.
Porin taidemuseo ja Poriginal galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti. Rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa toistaiseksi.

Taidemuseo ja Poriginal galleria ovat kiinni toistaiseksi

Taidemuseo ja galleria ovat suljettuina Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti.

Tammi-helmikuun Puheohjelman tilaisuudet siirtyvät verkkoon, lisätietoa tulossa

18.01.2021

Taidemuseo ja Poriginal galleria ovat kiinni toistaiseksi

Tanssijan johdatus näyttelyyn: Aistimatka-kuunnelma

Viittomakielinen esittelyvideo taidemuseon näyttelyihin

Kerttu Horilan Maire -veistos talveksi SAMKin Porin kampukselle

Yleisöpyyntö: etsimme Noormarkun Käsitöiden valmistamia tuotteita!

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste