Avoinna ti-su 11-18, ke 11-20. Pääsymaksut 8 / 3 / 4 EUR. Vapaa sisäänpääsy keskiviikkoisin klo 18-20.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Museokauppa ja Cafe MUUSA on suljettu toistaiseksi

Taidemuseon museokaupan tuotteita on saatavilla verkkokaupasta: verkkokauppa.pori.fi Ostoksen nouto taidemuseolta on mahdollista toimistoaikana.

Syksyn uudet näyttelyt avautuvat yleisölle perjantaina 23.10.2020.

01.10.2020

Syyskauden näyttelyt avautuvat 23.10.2020 klo 14

Museokauppa ja Cafe MUUSA on suljettu toistaiseksi

Yleisöpyyntö: etsimme Noormarkun Käsitöiden valmistamia tuotteita!

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Google Maps    Saavutettavuus-sivulle    Facebook    Instagram    Youtube

Porin taidemuseo toimii Sivistystoimialan Kulttuuriyksikön alaisuudessa osana Porin kaupunkia. Porin kaupungin rekisteriselosteet-sivustolla on lomake, jolla voi tehdä tietopyynnön rekisteriin tallennetuista tiedoista.

Turvallisuusohjeet koronaviruksen aikana
Saavutettavuusseloste