Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Viittomakielinen näyttelyesittelyvideo

Porin taidemuseon näyttelyihin voi nyt tutustua viittomakielisen ja tekstitetyn esittelyvideon avulla. Klikkaa taidemuseon YouTube-kanavalle.

Näyttelyn oppaana on Zagryda Sandholm, Osk Ursa Minor. Esittelyvideo on katsottavissa taidemuseon YouTube-kanavalla ja tekstitys on valittavissa videon asetuksista: https://www.youtube.com/watch?v=e8OSjGW9B2g

Taidemuseon ajankohtaiset näyttelyt kertovat taiteilijoiden kiinnostuksesta erilaisiin tiloihin, rakennuksiin, yhteiskunnallisiin rakennelmiin sekä ajan ja ihmiselämän niihin jättämiin jälkiin. Voimme nähdä rakennetun ympäristön pikkutarkkaa havainnointia, politiikan ilmiöitä sekä konstikkaita kulisseja ja esineitä teatterin maailmasta. Näyttelyt ovat esillä 27.9. asti.

Ursa Minor on viittomakielinen esittävän taiteen osuuskunta, joka etsii ja tutkii uusia keinoja saavutettavuuden ja inkluusion toteuttamiseksi taiteen ja kulttuurin kentällä.

10.07.2020

Viittomakielinen näyttelyesittelyvideo

Tietoiskuissa kuulet enemmän näyttelyistämme

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan