Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Tietoiskuissa kuulet enemmän näyttelyistämme

Keskiviikkoillan tietoiskut kello 18, jonka jälkeen yleisö tutustuu näyttelyihin itsenäisesti ja omaan tahtiin. Vapaa pääsy

Näyttelyistä kertovia tietoiskuja järjestetään joka keskiviikko kello 18. Näyttelytiloissa valvovilta keskusteluoppailta voi kysyä lisää!

Taidemuseo on auki keskiviikkoisin kello 11-20, jolloin vapaa sisäänpääsy kello 18-20.

Haluamme tarjota Sinulle mahdollisimman turvallisen taidemuseovierailun. Tulethan siis meille täysin terveenä.

Turvallisuusohjeemme löydät taidemuseon nettisivujen etusivulta.

24.06.2020

10.7. Kuvataiteen päivä - Koko Suomi maalaa

Lasten kesäkeskiviikot ilahduttavat pitkin kesää!

Tietoiskuissa kuulet enemmän näyttelyistämme

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Café MUUSA
Mesenaatit