Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Lasten kesäkeskiviikot ilahduttavat pitkin kesää!

Poimi talteen Lasten kesäkeskiviikkojen ohjelma ja tulkaa mukaan koko perhe!

8.7. klo 12-14 Seikkailu taidenäyttelyssä – itsenäinen näyttelykierros tehtäväkortin avulla, vapaa pääsy

Yhdestä taidemuseon näyttelystä löytyy yhdeksän kenkää, toisesta laulavia mummoja ja kolmannesta porilainen grillikioski. Löydätkö ne? Nyt seikkaillaan näyttelyissä itsenäisesti tehtäväkortin avulla. Näyttelytiloissa olevilta keskusteluoppailta voit kysyä vinkkejä tehtävien suorittamiseen ja esittää kiperiä lisäkysymyksiä. Vapaa pääsy lapsille ja lapsiperheille.

15.7 klo 12-14 Kangaskassityöpaja, max. 10 osallistujaa, osallistumismaksu 5 €. Ennakkoilmoittautuminen 13.7. mennessä: taidemuseo@pori.fi

Rennossa työpajassa saat kertoa kesäkuulumisesi värein, muodoin ja kuvioin koristelemalla ikioman kangaskassin! Huolehdimme työpajassa turvaväleistä ja muista turvallisuusohjeista. Rajoitettu osallistujamäärä: 10 työskentelypistettä.

22.7. klo 12-14 Värihetki - lainattavat akvarellimaalausvälineet, maksu 5 €, säävaraus

Värihetki on itsenäinen maalaustyöpaja lähiympäristössä. Osallistumismaksu 5 € sisältää lainattavat akvarellimaalausvälineet tehtäväideoineen ja sisäänpääsyn taidemuseon näyttelyihin. Kirmaa Kirvatsiin, jokirantaan tai raatihuoneen puistoon, ja vangitse kesän värit paperille. Tarvikepaketteja on rajoitettu määrä 25 kpl. Maalaustarvikkeet palautetaan taidemuseolle Värihetken päätteeksi.

29.7. Kesäkulkurit - esitykset ja työpajat kello 12 ja kello 14, vapaa pääsy. Lisäksi esitys kello 18.

Tanssijat Anniina Ukkonen & Evgeny Kostyukov/ Esityksiin ja työpajoihin on vapaa pääsy.

Kesäkulkurit johdattelevat katsojansa seikkailuun, luvassa on matka maailmalle.
Esityksen kesto 20 minuuttia. Pysähdy ja ylläty!

Klo 12 esitys + työpaja (taidemuseon Veistospiha), max. 15 katsojaa.

Klo 14 esitys + työpaja (taidemuseon edustalla), max. 50 katsojaa.

Klo 18.15 esitys (taidemuseon Veistospiha) max. 15 katsojaa.

Kahta ensimmäistä esitystä seuraa työpajaosuus, jossa kokeillaan helppoja liikesarjoja kulkureiden opastamana. Kesto noin 45 minuuttia.
Kesäkulkurit on Läntisen tanssin aluekeskuksen tanssikiertue ja yleisötyökonsepti.
Porin taidemuseossa tilaisuudet järjestetään yhteistyössä Porin lastenkulttuurikeskuksen kanssa.

Tavataan Porin taidemuseossa, Etelärannassa!

10.7. Kuvataiteen päivä - Koko Suomi maalaa

Lasten kesäkeskiviikot ilahduttavat pitkin kesää!

Tietoiskuissa kuulet enemmän näyttelyistämme

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Café MUUSA
Mesenaatit