Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay-mobiilimaksu sekä Museokortti.

Porin taidemuseon näyttelyt avautuvat yleisölle 2.6.2020

Poriginal gallerian näyttelyt avautuvat 6.6.2020. Kesän mahdollisista yleisötapahtumista tiedotetaan myöhemmin.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta: pori.fi/korona. Voit myös seurata näyttelyitämme taidemuseon nettisivuilla sekä Facebookissa ja Instagramissa!

13.05.2020

Porin taidemuseon näyttelyt avautuvat yleisölle 2.6.2020

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Café MUUSA