Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Edenred-virikeseteli, Edenred-kortit, MyEdenred-sovellus, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Pay-mobiilimaksu ja Museokortti.

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Ensi vuonna 40-vuotisjuhlavuottaan viettävä taidemuseo etsii kuvia tai filmiä avajaisnäyttelyistä 1979 sekä vihkiäisnäyttelystä 1981.

Taidemuseo on myös kiinnostunut saamaan kuvamateriaalia taidegalleria Taidevintin (1965-1977) tiloista. Voit lähettää kuvasi tai sanallisen kuvailun kuvastasi meille sähköpostitse osoitteeseen taidemuseo@pori.fi. Olethan valmis antamaan Porin taidemuseolle vapaat käyttöoikeudet luovuttamiisi kuviin.

Valokuva-albumeitasi selatessasi, voit toki ilahduttaa meitä ja muita lähettämällä kaikenlaisia kuvamuistojasi Porin taidemuseosta. Voimme jakaa kuviasi sosiaalisessa mediassa. Jos lähetät kuviasi, annat taidemuseolle vapaat käyttöoikeudet luovuttamiisi kuviin.

Taidemuseorakennus on toiminut monissa rooleissa historiansa aikana. Alunperin tullin vaaka-ja pakkahuoneeksi suunnitellun 160-vuotiaan kaunokaisen vaiheita esitellään nyt myös näyttelytiloissamme. Näyttelyn materiaalit siirretään lähiaikoina verkkosivuillemme!

Kuvalähetykset: taidemuseo@pori.fi

Viittomakielinen näyttelyesittelyvideo