Liput: 8 / 3 / 4 EUR, Perhelippu 16 EUR. Alle 18 v. vapaa pääsy viikonloppuina ja pyhinä.
Porin taidemuseossa käyvät Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay-mobiilimaksu sekä Museokortti.

Satakunnan kuvataiteen kenttä 2030?

Verkostoitumis- ja strategiailtapäivä Porin taidemuseossa 20.4.2020 klo 13–16. TILAISUUS PERUTTU
Porin taidemuseo järjestää yhteistyössä Satakuntaliiton ja SAMK Kuvataide Kankaanpään kanssa verkostoitumis- ja strategiailtapäivän, jonka tavoittena on kartoittaa alueen kuvataiteen kentän toiveita yhteistyömahdollisuuksien ja toimintaedellytysten kehittämiseksi. Aluksi kuulemme esittelyt Porin taidemuseon uudesta alueellisen taidemuseotyön suunnitelmasta ja SAMK Kuvataide Kankaanpään aluekehitystehtävästä.

Satakuntaliitto on käynnistänyt prosessin uuden kulttuuristrategian laatimiseksi. Minkälaisia toiveita Satakunnan kuvataiteen kentän toimijoilla on uutta strategiaa kohtaan? Aluekehitysasiantuntija Krista Tupala kertoo strategiatyöstä ja ideoimme pienryhmissä teemoja ja kehittämiskohteita strategiaa varten. Lopuksi puramme yhdessä ideoinnin tulokset.

Tapahtuman ohjelma:

klo 13.00 Intendentti Anni Saisto, Porin taidemuseo: uudistettu museolaki ja alueellisen taidemuseotyön suunnitelma 2020–2022

klo 13.30 Koulutusohjelmavastaava Matti Velhonoja, SAMK Kuvataide Kankaanpää: SAMKin aluekehitystehtävä ja valtakunnallisen kuvataideosaamisen hyödyntäminen maakunnassa

klo 14.00 Aluekehitysasiantuntija Krista Tupala, Satakuntaliitto: Satakunnan kulttuuristrategia 2030

klo 14.30 Pienryhmätyöskentelyä: toiveet ja odotukset alueelliselle kulttuuristrategialle

klo 15.30 Ryhmätyöskentelyn tulosten purku

klo 16.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtumaan on vapaa pääsy, kahvitarjoilun vuoksi ilmoittatumiset ja mahdolliset erikoisruokavaliot maanantaihin 13.4.2020 mennessä osoitteeseen anni.saisto@pori.fi!

Tervetuloa!

Näyttelymme heräävät eloon netissä!

Valokuva-albumit esiin! Taidemuseo kaipaa kuvamateriaalia nuoruusvuosiltaan

Satakunnan kuvataiteen kenttä 2030?

Café MUUSA
Mesenaatit