Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

PEDApiste | Tutki. Tee. Oleskele.

PEDApiste on museovieraille suunnattu avoin työskentely- ja oleskelupaikka keskellä näyttelytiloja

Se kokoaa yhteen taidemuseon eri osa-alueet: näyttelyt, kokoelmat, tutkimuksen ja yleisötyön.

PEDApiste on osa osallistavan tutkimisen aluetta isossa näyttelyhallissa. Sen toiminnot elävät näyttelyiden mukana ja tarjoavat tekemistä kaikenikäisille museovieraille. Ajankohtaiset toiminnot PEDApisteessä:

Kokemuksien kokoelma: syvennä näyttelykokemustasi tehtäväkorttien avulla kirjoittamalla, piirtämällä ja pelkistämällä. Voit jättää valmiin tuotoksesi värillisiin laatikoihin osaksi Kokemuksien kokoelmaa.

Valitse ja vaikutu: äänestä suosikkiteoksesi esille Mielen silmin –näyttelyyn. Kyseisen näyttelytilan ripustus elää äänestystulosten mukaisesti.

Kosketuksia: Arto Jurttilan kokoelmateoksista toteutetut kosketeltavat kohokuvat palvelevat erityisesti näkövammaisia, mutta tarjoavat tutkimusmatkan myös näkeville. Kohokuvien yhteydessä on näyttely- ja teostiedot pistekirjoituksella. Kohokuvien toteutus: Näkövammaisten liitto ry:n kirjapaino.

30.07.2019

Näyttelyjen vaihdon poikkeusaukioloajat

Syyskauden Croquis-piirustusillat nuorille ja aikuisille

PEDApiste | Tutki. Tee. Oleskele.

Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.

Café MUUSA
Mesenaatit