Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

MUSEOKORTTI-ILTA, AIHEENA VAUVAT JA TAIDE

Museokortti-illassa torstaina 23.05. kello 18 Ryömi, konti - viesti vauvuudesta -näyttelyn kuvataiteilijat kertovat vauvojen taidekokemuksesta
sekä Suomen ensimmäisestä erityisesti vauvoille ja vauvaperheille suunnatun näyttelyn tekemisestä.

Museokortti-illassa on tarjolla kakkua ja kahvia! Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen kahvitarjoilun vuoksi. Tapahtuma on suunnattu Museokortin tai taidemuseon oman vuosikortin omistaville.
Ilmoittautuminen tiistaihin 21.05. mennessä: heidi.porttila@pori.fi, 044 701 1075.

Ryömi, konti -näyttelyn taiteilijat työskentelevät Porin lastenkulttuurikeskuksessa, joka tarjoaa työpajoja ja tapahtumia lapsille, nuorille, perheille, isille, äideille ja isovanhemmille. Kuvataiteellinen työpaja Vauvojen värikylpy on levinnyt Suomessa ja kansainvälisesti. Lastenkulttuurikeskus tuottaa yksittäisiä työpajoja yksilölle ja yhdessä tehden päiväkodeille ja kouluille. Keskus järjestää myös koulutusta, seminaareja ja näyttelyitä.

13.05.2019

MUSEOKORTTI-ILTA, AIHEENA VAUVAT JA TAIDE

Kuvailutulkkaus taidemuseon näyttelyihin 22.05. kello 17-18

Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.

Café MUUSA
Mesenaatit