Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.
Kahden päivän yhteislippu Porin taidemuseoon ja Satakunnan Museon toimipisteisiin 15 / 5 / 7,50 EUR.

Makuparina viini ja taide 06.11. ja 27.11. kello 17.30-19

Tule mukaan kokemaan jotain uutta ja ennennäkemätöntä; Cafe Elba ja Porin taidemuseo yhdistävät voimansa.

Cafe Elba ja Porin taidemuseo yhdistivät voimansa, kun sommelier Sara Tuomi-Mattila haastettiin yhdistämään viinin makupariksi ruoan sijaan taidetta! Syksyn 2018 teemana on KAMPPAILU - AGONY; tähän aiheeseen meidät johdattaa berliniläinen taiteilija Nasan Tur.

Nasan Turin näyttelyn teemana Porin taidemuseossa ovat pohjimmiltaan erilaiset yhteiskunnalliset kamppailut ja kysymys niiden oikeutuksesta. Näiden rinnalla taiteilija käsittelee yksilön kokemusta, henkilökohtaista riskin ottamista ja vaaraa joutua naurunalaiseksi.

Tastingista vastaa koulutettu viinimestari, Elban ravintoloitsija sommelier Sara Tuomi-Mattila ja Porin taidemuseon näyttelyoppaana toimii Heidi Porttila.

Hinta 43,-/hlö sisältäen kolme teoksille valittua viiniä (á 8 cl), viiniasiantuntijan ja näyttelyoppaan esittelyt sekä taidemuseon pääsymaksun. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Mukaan mahtuu 18 ensimmäistä per tasting-taidekierros.

Ennakkoilmoittautuminen: heidi.porttila@pori.fi tai puhelimitse 044 701 1075.

26.09.2018

Viittomakielinen näyttelyopastus 14.11. kello 18

CROQUIS-piirustusillat nuorille ja aikuisille

Makuparina viini ja taide 06.11. ja 27.11. kello 17.30-19

Taiteilija Cherie Sampsonin lahjoitus

Liput: 7 / 2,5 / 3,5 EUR, Perhelippu 14 EUR.

Café MUUSA
Mesenaatit