Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

LIIKEtila - Tutkiva yleisötyön tila

LIIKEtila on laboratorio, jossa kokeillaan ja arvioidaan erilaisia poikkitaiteellisia työskentelymalleja. Ohjelman avaus lauantaina 17.02.

LIIKEtila on yleisötyölle omistettu tila, joka muuttaa muotoaan, ja etsii ja löytää paikkansa aina uudelleen taidemuseon näyttelytiloista.

Ensimmäisen kerran LIIKEtila koetaan lauantaina 17.02. kello 11.15-12 ekstaattisen live-musiikin ja joogaharjoituksen symbioosilla. Biitsi eli Kimmo ja Heidi luovat tilaan musiikillisen maiseman, jossa ihmiset voivat kylpeä. Voit keskittyä joogaharjoitukseen tai vain hiljentyä musiikin kuunteluun. Olemisen tapa on vapaa.

Jooga-harjoituksen ohjaa flowjoogaohjaaja Johanna Kannisto. Biitsi on helsinkiläinen kokoonpano, joka tekee musiikin lisäksi ääni-installaatioita, -suunnittelua ja muuta yhteistyötä eri taiteilijoiden kanssa. Yhteistyössä Porin Joogayhdistys ry.

Lauantai-ilta huipentuu kello 17.15-18 Pori Dance Companyn esitykseen ROOM, koreografia Johanna Nuutinen ja tanssijat Meri Tankka ja Riikka Tankka. Pori Dance Company on Satakunnan tanssitaiteen ylpeys. Ryhmä palkittiin Opetus- ja kulttuuriministeriön Suomi-palkinnolla viime vuonna.

13.02.2018

LIIKEtila käynnistää Porin taidemuseon kevään vauhdikkaasti

LIIKEtila - Tutkiva yleisötyön tila

Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Café MUUSA
Mesenaatit