Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

NÄKYVÄ KIELI -viittomakielen työpaja

07.02. kello 16.30–18.00. Osallistuminen museon pääsylipun hinnalla. Ennakkoilmoittautuminen.

Oletko kiinnostunut viittomakielestä ja haluat oppia tukiviittomien käyttämistä? Miten tervehtiä tai kuvailla värejä ja tuntemuksia viittomakielellä. Näkyvä kieli -työpajassa tutustutaan viittomakieleen ja harjoitellaan muutamia tukiviittomia taideteosten äärellä. Kouluttajana on viittomakielen tulkki/viittomaopettaja Marja “Mökö” Forsén.

Viittomakieli on visuaalinen kieli, jolla on oma kulttuurinsa tapoineen ja kokemuksineen. Jokaisessa maassa on yksi tai useampi viittomakieli. Viittomakieltä käyttävät myös kuulevat, kuten viittomakielen tulkit ja opettajat, kuurojen ja huonokuuloisten perheenjäsenet ja ystävät sekä kielen harrastajat. Viittomat vastaavat puhutun kielen sanoja. Tukiviittomia käytetään puheen rinnalla ja täydentämässä puhetta.

Ilmoittautumiset työpajaan ja lisätiedot: mirja.ramstedt-salonen@pori.fi, 044 701 1119.

Porin taidemuseon Ana Torfsin näyttelyssä on nähtävillä teos, jossa viittoo amerikkalaisen viittomakielen (ASL) tulkki. Ana Torfs: FIGMENTS & FRAGMENTS -näyttely on esillä taidemuseon Siivessä 25.02.2018 asti. Viittomakielen päivää vietetään vuosittain helmikuussa [12.02].

Viittomakielinen tulkkaus Porin taidemuseon näyttelyiden yleisöopastuksessa 21.02. kello 18. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kerttu Horilan veistos Maire siirretty Promenadi-salin aulaan

NÄKYVÄ KIELI -viittomakielen työpaja

Viittomakielellä tulkattu yleisöopastus

Avoimet työpaikat Porin taidemuseossa

Syyskauden viimeinen luento siirtyy kevääseen 2018

Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Café MUUSA
Mesenaatit