Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Writing a space that can be flowing like sparkling water.

Aalto-yliopiston CuMMA-maisteriohjelman opiskelijoiden suunnittelema työpaja kutsuu yleisöjä mukaan yhteistyöhön.

Aalto-yliopiston CuMMA-maisteriohjelman opiskelijat toteuttavat viikolla 17 maksuttomia työpajoja, jotka linkittyvät Projektihuoneen HAUDATTU AIKA -näyttelyyn. Työpajat ovat maksuttomia. Työpajojen kieli on englanti mutta mukaan voi tulla, vaikka osaa vain vähän englantia. Ohjausta saa tarvittaessa myös suomeksi.

Writing a space that can be flowing like sparkling water. Työpajassa 27.04. kello 11-17 tehdään kuuntelukävely ja kirjoitetaan yhdessä. Työpajan ohjaa CuMMA-maisteriohjelman opiskelijat yhdessä taiteilija, kirjoittaja Kati Kärjen kanssa. Työpajan tuloksena tuotetaan pieni julkaisu osaksi Haudattu aika –näyttelyä. Osallistujamäärä max. 15.

TYÖPAJALAISTEN KOKOONTUMINEN PORIN VESITORNILLA KELLO 11.

Tomorrow we will meet at 11.00am in front of the Pori Water Tower.

Please make sure that, for the purpose and the duration of the audio walk, you have fully charged mobile devices and headphones with you.

In case of any difficulties finding the initial location please call Miina: +358 50 4903020

Työpajat ovat osa taidemuseon Projektihuoneessa rakentuvan HAUDATTU AIKA - Kokoelma kollektiivisuuden purkamisen ja uudelleenrakentamisen välineenä -näyttelyn yleisöohjelmaa sekä taidemuseon Artist in the House – Taiteilija talossa -kokonaisuutta.

27.04.2017

Vapun aukioloajat

Writing a space that can be flowing like sparkling water.

Taidehistoriaa Wikitellen!

Opettajien kulttuurikalenteri on NYT netissä

Liput: 5 / 2,5 euroa, Perhelippu 10 euroa.

Café MUUSA
Mesenaatit