PORIN TAIDEMUSEO, Eteläranta, 28100 PORI | Avoinna ti-su 11-18. Ke 11-20, vapaa sisäänpääsy klo 18-20 | Liput 5 / 2,50 euroa. Perhelippu 10 euroa.

 
ARJEN JA UNIEN LIITTO. SOCIAL DREAMING -työpaja
28.01.2017 klo 11-13. Osallistuminen taidemuseon pääsylipun hinnalla.
Lue lisää >>
Suomi 100 -ohjelmaa
Taidehistoriaa Wikitellen! Itsenäisyyden juhlavuonna tutkimme taidehistoriaa yhteisöllisesti ja kansalaistieteen keinoin.
Lue lisää >>
ARJEN JA UNIEN LIITTO. SOCIAL DREAMING -työpaja
28.01. kello 11-13. Osallistuminen taidemuseon pääsylipun hinnalla. Läsnäolon kriisi -näyttelyn päätösviikonloppu.
Lue lisää >>
Rosan koodi - Etsi ruusu ja ratkaise koodi Porin taidemuseossa
Rosan koodi on Yle Lasten & nuorten tuottama opetuksellinen peli, jota pelataan osoitteessa rosankoodi.fi. Vihjeet ja koodit löytyvät mm. museoista.
Lue lisää >>
       

Facebook
Youtube
Instagram

#poriartmuseum
ephotos-OHJEET...

Kausiohjelma - SYKSY 2016

 
NYT MYYNNISSÄ MUSEOKORTTI, pääsylippu 200 museoon!
Hinta 64,90 €. Voimassa vuoden ajan käyttöönotosta.
MUSEOKORTTI-esittely...
Museokortin Asiakassivu ...

 

 

 
--------------------------------

PORIN RAATIHUONE
Sinkkiveistokset,
Jumalatar ja kaksi sotilasta
Veistosten kunnostus 2013-2014

 
--------------------------------
Julkisia seinämaalauksia PORIssa... [A3 kartta]
 

SOCIAL DREAMING -tapahtuma: ARJEN JA UNIEN LIITTO 
CRISIS OF PRESENCE – LÄSNÄOLON KRIISI -NÄYTTELYN LOPETTAJAISTEN OHJELMASSA 28.01.2017 Kello 11-13 / Osallistuminen taidemuseon pääsylipun hinnalla

Tunteita ja kiitosta herättäneen Crisis of Presence – Läsnäolon kriisi -näyttelyn päätösviikonloppu tuo ensimmäistä kertaa Social Dreaming -tapahtuman taidemuseoon.  ARJEN JA UNIEN LIITTO -tapahtuma on saanut innoituksensa taiteilija Adrian Melisin teoksesta Unien tuotantosuunnitelma valtiojohtoisille yrityksille Kuubassa, [2011-2012]. Tapahtuman vetäjinä toimivat useita metodin mukaisia seminaareja vetäneet stt Rauno Lehtonen ja PsT Risto Puutio.  Ohjelmassa on myös näyttelyesittely sekä työskentelyä PEDApisteessä. Café Muusassa voit nauttia lounasta ja kahvitella. 
Tule kokemaan näyttely vielä kerran!
Ohjelma ...


ARTIST IN THE HOUSE – Taiteilija talossa
Taidemuseon yleisöohjelman teemana kevätkaudella 2017 on Kokeileva kevät. Taidemuseo on kutsunut joukon taiteilijoita ja näyttelyiden tekijöitä keskustelemaan ja työskentelemään eri ikäisten yleisöjen kanssa. Kyseessä on uudenlainen taiteilija-yleisö -yhteistyömuoto Artist in the House – Taiteilija talossa. Ohjelmassa tavataan keväällä mm. Paavo Paunu, Anna Estarriola, Niko Palokangas.
Ohjelma ...

ART @ THE HEART OF THE CITY!
– TAIDETTA KAUPUNGIN SYDÄMESSÄ

16.09.2016 - 29.01.2017
Denise Ziegler tekee Art @ the Heart of the City -näyttelyn yhteydessä paikkasidonnaisen teoksen Porin taidemuseon veistospihalle ja Porin keskustan julkiseen tilaan.
Parkkiruutu 24h -teos koostuu virkatuista parkkiruuduista ja virkatusta kyltistä
TIEDOTE...


KULTANE
08.11.2016–29.01.2017
Kultaa, keltaista ja violettia! KULTANE – taide­ ja kulttuuripainotteisen neuvolan 6 kk:n ikäisten vauvojen elämää ryhmäneuvolassa. Porin lastenkulttuurikeskus ­ Satakunnan lastenkulttuuriverkosto.
Lue lisää ...

<R05AN K00D1>
Ylen R05AN K00D1 -peli innostaa lapset ohjelmoinnin pariin
Rosan koodi on Yle Lasten & nuorten tuottama opetuksellinen peli, jonka tarkoituksena on innostaa 7–12-vuotiaita ohjelmoinnista viihteellisellä tavalla. Peliä pelataan osoitteessa rosankoodi.fi, mutta sen vihjeet ja koodit löytyvät mm. Yle TV2:n Galaxi Play -ohjelmasta, kouluista, museoista ja sosiaalisesta mediasta.
Lue lisää ...

Porin taidemuseo on valittu tuottamaan elämyksiä taidetestaajille Yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää on valittu mukaan Suomen Kulttuurirahaston käynnistämään Taidetestaajat-suurhankkeeseen. Kohteet tavoittavat yhteensä jopa 65 000 kahdeksasluokkalaista ja heidän opettajaansa lukuvuonna 2017-18. Hanketta koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.
TIEDOTE ...

Porin taidemuseo | archive.poriartmuseum.fi
Uusi archive.poriartmuseum.fi -sivusto on avattu.
Sivustolla on katseltavissa ja kuunneltavissa satakuntalaisten taiteilijoiden haastatteluja, luentoja, teosesittelyjä ja NYTE ry:n varhaisia performansseja. Ne avaavat näkymiä Porin ja Satakunnan taide-elämään viime vuosisadalla, 1950-luvulta alkaen.


Performanssitaiteen videoarkisto D-ark
Sivusto on syntynyt T.E.H.D.A.S. ry:n ja Porin taidemuseon yhteistyönä. Se sisältää tietokannan, johon tallenteiden metatiedot kirjataan. Tavoitteina on lisätä performanssitaiteen tunnettuutta, luoda edellytyksiä tutkimus- ja opetuskäytölle sekä mahdollistaa aineistojen pitkäaikaissäilytys.

www.tehdasry.fi/dark/


  © Porin taidemuseo 2013