PORIN TAIDEMUSEO, Eteläranta, 28100 PORI | Avoinna ti-su 11-18. Ke 11-20, vapaa sisäänpääsy klo 18-20 | Liput 5 / 2,50 euroa. Perhelippu 10 euroa.

 
Croquis-piirustusillat nuorille ja aikuisille
Torstaina 30.03., 27.04. ja 18.05. kello 17.30-19.30.
Lue lisää

Seniorien suunnistus nykytaiteeseen
Keskiviikkona 5.4. kello 14. Vapaa pääsy!
Lue lisää

Opettajien kulttuurikalenteri on NYT netissä
Opettajat, tutustukaa kaupungin kulttuuritarjontaan ja tulkaa vierailulle. Tarjontaa riittää.
Lue lisää

Taidehistoriaa Wikitellen!
Kevätkaudella Porin taidemuseossa pidetään kolme Wikipedia-iltaa keskiviikkoisin 22.3., 19.4. ja 17.5.2017 klo 17-19.30.
Lue lisää

       

Facebook
Youtube
Instagram

#poriartmuseum
ephotos-OHJEET...

Kausiohjelma - KEVÄT 2017

 
NYT MYYNNISSÄ MUSEOKORTTI, pääsylippu 200 museoon!
Hinta 64,90 €. Voimassa vuoden ajan käyttöönotosta.
MUSEOKORTTI-esittely...
Museokortin Asiakassivu ...

 

 

 
--------------------------------

PORIN RAATIHUONE
Sinkkiveistokset,
Jumalatar ja kaksi sotilasta
Veistosten kunnostus 2013-2014

 
--------------------------------
Julkisia seinämaalauksia PORIssa... [A3 kartta]
 

Kausiohjelma - KEVÄT 2017

Suomi 100 -ohjelma Porin taidemuseossa
OHJELMA ...


ARTIST IN THE HOUSE – Taiteilija talossa
Taidemuseon yleisöohjelman teemana kevätkaudella 2017 on Kokeileva kevät. Taidemuseo on kutsunut joukon taiteilijoita ja näyttelyiden tekijöitä keskustelemaan ja työskentelemään eri ikäisten yleisöjen kanssa. Kyseessä on uudenlainen taiteilija-yleisö -yhteistyömuoto Artist in the House – Taiteilija talossa. Ohjelmassa tavataan keväällä mm. Paavo Paunu, Anna Estarriola, Niko Palokangas.
Ohjelma ...

Digitaalinen kulttuuriperintö ja citizen science
Vuonna 2017 syvennymme satavuotiaan Suomen historiaan ja nykypäivään taiteen näkökulmasta ja kansalaistieteen keinoin. Yleisö kutsutaan mukaan tutkimaan taidemuseon digitaalisia kulttuuriperintöaineistoja ja tuottamaan kulttuuriperintöön liittyvää tietoa.
Lisätiedot: tutkimuspalveluiden intendentti Anni Saisto, anni.saisto(at)pori.fi, 044-701 1083, http://suomifinland100.fi/project/digitaalinen-kulttuuriperinto-ja-citizen-science/


Porin taidemuseo on valittu tuottamaan elämyksiä taidetestaajille Yhteensä 55 taidelaitosta tai työryhmää on valittu mukaan Suomen Kulttuurirahaston käynnistämään Taidetestaajat-suurhankkeeseen. Kohteet tavoittavat yhteensä jopa 65 000 kahdeksasluokkalaista ja heidän opettajaansa lukuvuonna 2017-18. Hanketta koordinoi Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto.
TIEDOTE ...

Porin taidemuseo | archive.poriartmuseum.fi
Uusi archive.poriartmuseum.fi -sivusto on avattu.
Sivustolla on katseltavissa ja kuunneltavissa satakuntalaisten taiteilijoiden haastatteluja, luentoja, teosesittelyjä ja NYTE ry:n varhaisia performansseja. Ne avaavat näkymiä Porin ja Satakunnan taide-elämään viime vuosisadalla, 1950-luvulta alkaen.


Performanssitaiteen videoarkisto D-ark
Sivusto on syntynyt T.E.H.D.A.S. ry:n ja Porin taidemuseon yhteistyönä. Se sisältää tietokannan, johon tallenteiden metatiedot kirjataan. Tavoitteina on lisätä performanssitaiteen tunnettuutta, luoda edellytyksiä tutkimus- ja opetuskäytölle sekä mahdollistaa aineistojen pitkäaikaissäilytys.

www.tehdasry.fi/dark/


Tervetuloa Porin kaupungin kulttuuritoimen sivuille!

Kevään 2017 tapahtumia Porissa


Opettajien kulttuurikalenteri on osa Porin kulttuuripolkua ja se toimii käytännönläheisenä työkaluna kulttuuriopetussuunnitelman ja uusien opetussuunnitelmien toteuttamiseksi kouluissa. Kalenterin ovat toteuttaneet Porin lastenkulttuurikeskus - Satakunnan lastenkulttuuriverkosto, Porin tietohallinto ja Porin Sivistyskeskus. Tapahtumasisältöjä kalenteriin tuottavat porilaiset kulttuuritoimijat.
Opettajien kulttuurikalenteri


  © Porin taidemuseo 2013